Educatie

Trustforce educatie

Trustforce educatie biedt u de meest effectieve manier om uw personeel snel en efficiënt op te leiden. We leveren in-company opleidingen rondom informatiebeveiliging en privacy voor tijdens onboarding of awareness campagnes. Daarnaast bieden we opleiding voor uw medewerkers om deze te ondersteunen bij het behalen van Internationaal erkende certificeringen van o.a. ISACA, (ISC)2, IAPP of EC-Council.

Trustforce docenten onderscheiden zich door:

Uw personeel zal nieuw verworven kennis en vaardigheden binnen uw organisatie enthousiast toepassen en delen. Breng samen met Trustforce uw Informatiebeveiliging en privacybescherming op een substantieel hoger niveau!

Een ai gegenereerde foto van een man die tussen al de servers staat.

Certificaten

Certificaten die wij kunnen aanbieden.

Stap in de wereld van verrijking en prestatie met onze uitgebreide reeks certificaten. Ontdek nieuwe mogelijkheden, verbeter vaardigheden en versterk uw geloofwaardigheid. 

Van professionele erkenning tot persoonlijke groei, onze certificaten bieden een pad naar succes.

Logo van CRKBO

CSX-certificering richt zich op cybersecurity-vaardigheden, zoals het identificeren en beheren van cyberdreigingen, het beschermen van informatie en systemen, en het herstellen na beveiligingsincidenten.

De SSCP-certificering (Systems Security Certified Practitioner) richt zich op het beveiligen van IT-infrastructuur, inclusief netwerken, systemen en applicaties, door middel van toegangscontrole, monitoring en risicobeheer.

CISSP-certificering (Certified Information Systems Security Professional) is een geavanceerde certificering die de diepgaande kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity valideert, inclusief beveiligingsarchitectuur, beveiligingsbeheer en risicobeheer.

CISM-certificering (Certified Information Security Manager) richt zich op het beheer van informatiebeveiligingssystemen en -processen, waaronder strategische planning, beleidsontwikkeling, en risicobeheer.

CISA-certificering (Certified Information Systems Auditor) richt zich op IT-auditvaardigheden, waaronder controle, beoordeling en assurance van informatiesystemen en -processen.

CEH-certificering (Certified Ethical Hacker) valideert vaardigheden in ethisch hacken en penetreertesten, waardoor professionals kunnen begrijpen hoe aanvallers te werk gaan en hoe ze systemen kunnen verdedigen.

OSCP-certificering (Offensive Security Certified Professional) is een hands-on certificering die de vaardigheden van penetratietesters test in het identificeren en exploiteren van kwetsbaarheden in systemen.

OSCE-certificering (Offensive Security Certified Expert) is een geavanceerde certificering voor exploitontwikkeling, waarbij professionals leren hoe ze complexe beveiligingsuitdagingen kunnen oplossen door maatwerkexploits te ontwikkelen.

CIPP/e-certificering (Certified Information Privacy Professional/Europe) richt zich op Europese privacywetgeving en -praktijken, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), en valideert expertise op het gebied van gegevensbescherming en privacyreguleringen.

Wilt u meer?

Met ons aanbod van verschillende (nieuwe) diensten zullen wij u stimuleren nieuwe oplossingen te realiseren. Wij zien met vertrouwen een langdurige samenwerking met u tegemoet.

Trustforce B.V.

© Copyright – 2024 Trustforce B.V.