Professionals

Onze security- en privacy professionals

Onze security- en privacyprofessionals opereren op het snijvlak van informatietechnologie, wet- en regelgeving, human resources en organisatiekunde.

Een geïntegreerde aanpak is voor ons een van de belangrijkste voorwaarden om uw gewenste doelstellingen te bereiken. 
Onze professionals weten precies hoe (privacy) information risk management tot meerwaarde voor uw organisatie kan worden gebracht. 
Al onze security- en privacyprofessionals hebben een gedegen achtergrond in de private- en/of de publieke sector. Door die ervaring weten ze hoe systematisch de vertaalslag naar concrete oplossingen in diverse organisaties tot stand gebracht kunnen worden.

Al onze security- en privacyprofessionals beschikken over een universitair/HBO-diploma en relevante cyber security- en privacycertificaten van o.a. ISACA, (ISC)², IAPP en EC-Council.

Onze professionals kunnen worden ingezet op basis van detachering. Daarnaast is het mogelijk om voor uw organisatie een op maat gemaakt projectvoorstel te ontwikkelen om een specifiek informatiebeveiligings- of privacy vraagstuk aan te pakken.

Ontdek hoe Trustforce uw organisatie verder laat floreren en neem vrijblijvend contact met ons op.

Een ai gegenereerde foto van een man die al de servers beheerst.

Geïnteresseerd?​

Met ons aanbod van verschillende (nieuwe) diensten zullen wij u stimuleren nieuwe oplossingen te realiseren. Wij zien met vertrouwen een langdurige samenwerking met u tegemoet.

Trustforce B.V.

© Copyright – 2024 Trustforce B.V.